BIOSUN Oorkaarsen


BIOSUN Oorkaarsen wat zijn dat? Dit zijn handvervaardigde kaarsen van zuiver katoen en zuivere bijenwas met een honingextract en traditionele indiaanse kruiden o.a. salie, johanneskruid en kamille. De oorkaarsen, die hol zijn van binnen, worden in het oor gezet en aangestoken.
De oorkaarsen hebben hoofdzakelijk een fysische werking. Een lichte onderdruk (schoorsteen effect) en de beweging van de vlam, veroorzaken een trilling van de lucht in de oorkaars die op het trommelvlies inwerkt alsof dit zachtjes wordt gemasseerd.

Dit veroorzaakt een aangenaam gevoel van warmte en het zorgt voor een evenwicht van druk in de oren, het voorhoofd en voorhoofdholten of sinussen.

Dit fysische effect wordt vaak direct na de behandeling omschreven als druk- en pijnverminderend, vooral in het hoofd- en het oorgebied. Je hoort het aangenaam knisperen en knetteren van de vlam.
De behandeling kan tevens een betere neusademhaling en een beter reukvermogen tot gevolg hebben, ook al was de neus verstopt voor de behandeling. Bovendien geeft de hele behandeling een heerlijk gevoel van ontspanning.
Men ervaart een uniek en zeldzaam gevoel van genoegen en geborgenheid. Je krijgt namelijk een hals en oormassage vooraf om de lymfevaten te stimuleren en de afvalstoffen makkelijker af te voeren.
De behandeling duurt in totaal ongeveer 1uur, ik behandel altijd beide oren en de kaarsen branden ongeveer 10 tot 15 min per oor. Tijdens of na de oorkaarsen geef ik je nog een voetreflexzone behandeling om de afvalstoffen beter af te voeren.

Wanneer is het gebruik van oorkaarsen aan te bevelen:
~ lymfe stoornissen
~ sinus klachten
~ oorklachten
~ voorhoofdholte ontstekingen
~ oorsuizing
~ hoofdpijn
~ stress

Wanneer is het gebruik van oorkaarsen af te raden:
~ bij trommelvlies perforatie
~ bij buisjes in de oren
~ bij een acute ontsteking

BIOSUN Oorkaarsen zijn voor zowel kinderen als volwassenen te gebruiken. Heb je nog vragen over de BIOSUN Oorkaarsen stel ze gerust of probeer het eens uit.

Een oorkaars behandeling wordt met liefdevolle aandacht gegeven!
Een behandeling duurt ongeveer 1 uur.